Hol van a pénz Imre?! Tolvaj kiált rendőrért?!

Mint ahogyan sok más krasznai, én is bevezetettem a községi vezetékes vizet, amire szükségünk van, sajnos. De ki gondolta, hogy kapzsi "polgármesterünk" és rezesbandája miatt nem rendezettek a kivitelezés körülményei, pl. a szerződés a lakosokkal, fogyasztókkal. Feleségemnek is arra panaszkodnak kik ugyanígy jártak, hogy nem voltak tájékoztatva, örültek, hogy végre be van vezetve a víz. Természtesen gyanús gyorsasággal.  Azóta kiderült , törvénytelen szerződéssel kivitelezték. Most, hogy nyilvánosságra került az ügy, "drága imrénk"a lakosokat gyanusítja "vízlopással", hogy elterelje a személyes felelősségét, hisz mindenki tudja. hogy ő bízta meg ezt a céget, és az ő "balkeze" állt kint az utcán a pénzbehajtás idején is. Nélküle, az ő tudta nélkül nem mert volna egy cég sem illegálisan pénzt átvenni , így bevezetni a vizet. Annyi sütnivalója nincs, hogy rájöjjön: erre a feketemunkára mások is rájönnek!

A kivitelezésről csak annyit, hogy nincs vízóra sem, és senki sem tudja hol vannak a vízcsapok mit elzárhatnának, ha éppen egy másik közművesítési munkával felszakítják a fővezetéket (mint ahogy a napokban történt), és újabb szökőkút kerül az úttestre, amire már nem olyan büszke ez a polgármester,aki  inkább vaddisznóként viselkedik, s nem polgármesterként. Ő van bajba,és még ő fenyegeti az embereket? Ez egy gonosz bohóc, nem polgármester. Jól becsapta újra a lakosokat! Van ennek jogász végzettsége, vagy csak diplomája?Hogy jutott hozzá? Ez Románia! Ez Kraszna! Ez popemeric imre! (így, kisbetűkkel-szerk.).

Ma sehol a kivitelező cég, és sehol a pénz.. Vagyis, biztos hogy van, de ...Hol a pénz, Imre?! Ellandolt Amerikába, vagy a BRD bankba, netán a Nagyhegyi villádba? De többet ne kérd tőlünk a pénzt!

Egy becsapott krasznai.

 

Újabb ámítás


Senki sem lepődött meg, hogy a polgármester újabb ámítással etetné a lakosokat a Kraszna újság legújabb számában.
Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy nem a lakosok dolga aknáról, vízóráról, építési engedélyről gondoskodni!

Az érintett kb 160 család csak annyit tehetett, hogy ivóvíz hiányában megengedték hogy bevezessék már a vizet,és ennek a munkálatnak a díját ki is fizették. Többet mit tehettek volna?
Mit is csinált a polgármester ez ügyben nagyjából másfél éven keresztül?Mi az oka, hogy nem akart tudomást venni erről az ügyről, mikor az ő beleegyezése nélkül semmi sem történhet?

Egy biztos, ebben az ügyben a fejetlenség maximális!
Megkérdezzük, miért nem történnek,mennek a dolgok a maguk rendjén külső beavatkozás, önkéntes munka nélkül, mint egy normális községben? Nap, mint nap azzal kell szembesülnünk, hogy a helyi polgármester a lakosok ellen dolgozik!

Mindent velünk fizettetne meg, pedig mindenhol azt halljuk, mekkora ÚNIÓS ÖSSZEGet kapott Kraszna pl. vízbevezetésre, szennyvíz-, és gázbevezetésre, utakra, stb., stb., stb..
Tehát, a sok támogatás ellenére miért is kell KÉTSZER FIZETNI vízbevezetésért? Tudott dolog,a támogatást a lakosság kapta,nem pedig a polgármester!
Nagyon jól tudjuk , hogy "lovagi érdemrendi diplomát" kapott (ajándékba) az ez ügyben félretájékoztatott államelnöktől "kimagasló munkásságáért"..

Felkérjük, szálljon le a magas lóról, járjon az emberek között, képviselje a lakosok érdekeit, céljait! Ha ezt mégsem tudja megtenni, legyen szíves,  vágtasson el jó messzire!

A cikk íróját nyomozza ki a polgármester, úgyis ráér, hisz otthoni dolgait is elvégzik a tanács alkalmazottai!

A "dísztolvaj"

Krasznai Napok -mint propaganda, pénzbehajtás, figyelemelterelés, pénzmosás, díszpolgárrá avattatás.
Jól állhat a szénánk, ha "popemeric"-Imre díszpolgárrá avattatja magát, pedig ott állunk, ahol a part szakad!

Mit is csinált "popemeric" 11 éven keresztül?Felöltözött nyakkendőbe, lopott, csalt, hazudott, rágalmazott,fenyegetőzött, közpénzből diplomákat és kastélyokat vásárolt,továbbá ingatlanokat,erdőket,és más földterületeket tulajdonított el magának.Ezek szerint ezzel érdemelte ki a díszpolgári címet?Szépen ki lettünk díszitve ezzel a díszpolgárral is!Fizetés nincs,viszont felhalmozott egy nagyösszegű adósságot a község számlájára.

Ami nagyon felháborító még, hogy Bibliai idézetekkel játszadozik, igeverseket idéz újságokban, a helyi tv-ben, hogy terelje a gyanút magáról.Bizony,történt már, hogy az ördög is igeversekkel ámította el a naív embereket. Viszont,más is ismeri a Bibliát!Aki ismeri ezt az Imrét, tudja, hogy Imre nem istenfélő, csak az elbutított  tömeg lett imrefélő itt Krasznán!

Adóssággal kezdte, ma az övé fél Kraszna!Még sincs pénz Krasznai Napokra, újból lenyúlta az alkalmazottak és a betegek pénzét!Pedig, nagy összeget profitál abból, amit 10 éven át összelopott a lakosoktól!Úgy látszik, az üzletekből, bankjából, hoteljéből, az emberektől ellopott régi pékség,eltűnt Eu-s támogatások összegei nem elég még neki!

Jogász létére a jogokat lenézve, közalkalmazottakat is törvénytelen lépésekre kényszerít.
A lakosok régóta kérdik: mikor kerül már Imrére bilincs?
Jobb lenne, ha a néhány morzsáért letérdelő csókosai is megértenék, hogy tettükkel mennyit ártanak a lakosságnak, pedig őket sem fogják elfelejteni!

Az Olvasó döntse el, mit is érdemel az ilyen "díszpolgár" aki becsapta,meglopta a lakosokat, és mit érdemelnek csókosai, bűnsegédei?

W.W.

Széllel szembe..

Sokszor hallhatjuk a közmondást "jótanácsként":  széllel szembe nem lehet...

Igen, ez így igaz, széllel szembe nem is lehet, ez Isten dolga, viszont ha kell, az igazságért, jogainkért, közérdekeinkért nemcsak hogy lehet, de kötelességünk is TENNI, ha látjuk, hogy "vezéreink" ellenünk dolgoznak,hiszen nekünk köszönhetik poziciójukat!  Messze van az ő erejük még Isten, vagy a szél erejétől! A legkevesebb, hogy számonkérjük a gyanús, és újabban aljas tetteiket!

Egy másik közmondás: Ki mézzel jár.. megnyalja az újját! "Megválasztott vezéreinknek" viszont nem elég egy-két nyalintás, az egész bödön méz kell nekik, de még a lakosok vigyenek otthonról is, a sajátjukból!

Rég elfelejtették, hogy ők vannak miértünk , és nem mi őértük, és lassan mi lakosok is elfelejtjük..vagy beletörődünk. Pedig sokan tudnának tenni  közügyekért, közérdekekért, mert nincs minden veszve, mint ahogy azt sokan hiszik! A lakosság nagy része hazugágban él!

Ha hagyjuk, hogy ellopják ami a mienk, akkor azt meg is teszik!

Az ő idejük is lejár egyszer,főleg, ha teszünk is érte!

Szaniszló Ferenc idézet:Ez a világrend az utolsókat rúgja. Kár, hogy belénk!

U.i.:

Egy idős néni mondta nemrég: a kommunizmus rég lejárt, de a kommunisták mind itt vannak még! És hol is?

A bunyós-agresszív polgármester

A bunyós(alkalmanként bújkáló) polgármesterről,a helyi RMDSZ választási trükkjeiről-hazugságairól bővebben írunk az elkövetkező hetekben.


Nagy visszhangja volt egész Krasznán , hogy a több hónapról elmaradt fizetés után érdeklődő fiatal beteggondozó nőt megoldás helyett durván, erőszakkal kitoloncolta az irodájából a krasznai polgármester "popemeric". Nem elég, hogy több éve fenyeget,rágalmaz, mostmár erőszakhoz folyamodik, csakhogy szabaduljon a felelősségtől,az érdeklődőktől,csakhogy a fizetésüket le tudja nyúlni.Mi jöhet még? Milyen nemes gesztus ez egy jogász-polgármestertől?!Mostmár megértheti mindenki, hogy ez a polgármester nem kezelheti pénzügyeinket!

Miért is kellene otthagyják a saját fizetésüket az újbárónak? Kaptak hideget,meleget is, ennyi éven keresztül,tűrtek eleget, az utolsó percig,jó volna ha ez mostmár jobbra fordulna!

X

Jobbklikk letiltva

Kimásoláshoz: Ctrl+C