A "dísztolvaj"

Krasznai Napok -mint propaganda, pénzbehajtás, figyelemelterelés, pénzmosás, díszpolgárrá avattatás.
Jól állhat a szénánk, ha "popemeric"-Imre díszpolgárrá avattatja magát, pedig ott állunk, ahol a part szakad!

Mit is csinált "popemeric" 11 éven keresztül?Felöltözött nyakkendőbe, lopott, csalt, hazudott, rágalmazott,fenyegetőzött, közpénzből diplomákat és kastélyokat vásárolt,továbbá ingatlanokat,erdőket,és más földterületeket tulajdonított el magának.Ezek szerint ezzel érdemelte ki a díszpolgári címet?Szépen ki lettünk díszitve ezzel a díszpolgárral is!Fizetés nincs,viszont felhalmozott egy nagyösszegű adósságot a község számlájára.

Ami nagyon felháborító még, hogy Bibliai idézetekkel játszadozik, igeverseket idéz újságokban, a helyi tv-ben, hogy terelje a gyanút magáról.Bizony,történt már, hogy az ördög is igeversekkel ámította el a naív embereket. Viszont,más is ismeri a Bibliát!Aki ismeri ezt az Imrét, tudja, hogy Imre nem istenfélő, csak az elbutított  tömeg lett imrefélő itt Krasznán!

Adóssággal kezdte, ma az övé fél Kraszna!Még sincs pénz Krasznai Napokra, újból lenyúlta az alkalmazottak és a betegek pénzét!Pedig, nagy összeget profitál abból, amit 10 éven át összelopott a lakosoktól!Úgy látszik, az üzletekből, bankjából, hoteljéből, az emberektől ellopott régi pékség,eltűnt Eu-s támogatások összegei nem elég még neki!

Jogász létére a jogokat lenézve, közalkalmazottakat is törvénytelen lépésekre kényszerít.
A lakosok régóta kérdik: mikor kerül már Imrére bilincs?
Jobb lenne, ha a néhány morzsáért letérdelő csókosai is megértenék, hogy tettükkel mennyit ártanak a lakosságnak, pedig őket sem fogják elfelejteni!

Az Olvasó döntse el, mit is érdemel az ilyen "díszpolgár" aki becsapta,meglopta a lakosokat, és mit érdemelnek csókosai, bűnsegédei?

W.W.

X

Jobbklikk letiltva

Kimásoláshoz: Ctrl+C