Hol van a pénz Imre?! Tolvaj kiált rendőrért?!

Mint ahogyan sok más krasznai, én is bevezetettem a községi vezetékes vizet, amire szükségünk van, sajnos. De ki gondolta, hogy kapzsi "polgármesterünk" és rezesbandája miatt nem rendezettek a kivitelezés körülményei, pl. a szerződés a lakosokkal, fogyasztókkal. Feleségemnek is arra panaszkodnak kik ugyanígy jártak, hogy nem voltak tájékoztatva, örültek, hogy végre be van vezetve a víz. Természtesen gyanús gyorsasággal.  Azóta kiderült , törvénytelen szerződéssel kivitelezték. Most, hogy nyilvánosságra került az ügy, "drága imrénk"a lakosokat gyanusítja "vízlopással", hogy elterelje a személyes felelősségét, hisz mindenki tudja. hogy ő bízta meg ezt a céget, és az ő "balkeze" állt kint az utcán a pénzbehajtás idején is. Nélküle, az ő tudta nélkül nem mert volna egy cég sem illegálisan pénzt átvenni , így bevezetni a vizet. Annyi sütnivalója nincs, hogy rájöjjön: erre a feketemunkára mások is rájönnek!

A kivitelezésről csak annyit, hogy nincs vízóra sem, és senki sem tudja hol vannak a vízcsapok mit elzárhatnának, ha éppen egy másik közművesítési munkával felszakítják a fővezetéket (mint ahogy a napokban történt), és újabb szökőkút kerül az úttestre, amire már nem olyan büszke ez a polgármester,aki  inkább vaddisznóként viselkedik, s nem polgármesterként. Ő van bajba,és még ő fenyegeti az embereket? Ez egy gonosz bohóc, nem polgármester. Jól becsapta újra a lakosokat! Van ennek jogász végzettsége, vagy csak diplomája?Hogy jutott hozzá? Ez Románia! Ez Kraszna! Ez popemeric imre! (így, kisbetűkkel-szerk.).

Ma sehol a kivitelező cég, és sehol a pénz.. Vagyis, biztos hogy van, de ...Hol a pénz, Imre?! Ellandolt Amerikába, vagy a BRD bankba, netán a Nagyhegyi villádba? De többet ne kérd tőlünk a pénzt!

Egy becsapott krasznai.

 

X

Jobbklikk letiltva

Kimásoláshoz: Ctrl+C