Újabb ámítás


Senki sem lepődött meg, hogy a polgármester újabb ámítással etetné a lakosokat a Kraszna újság legújabb számában.
Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy nem a lakosok dolga aknáról, vízóráról, építési engedélyről gondoskodni!

Az érintett kb 160 család csak annyit tehetett, hogy ivóvíz hiányában megengedték hogy bevezessék már a vizet,és ennek a munkálatnak a díját ki is fizették. Többet mit tehettek volna?
Mit is csinált a polgármester ez ügyben nagyjából másfél éven keresztül?Mi az oka, hogy nem akart tudomást venni erről az ügyről, mikor az ő beleegyezése nélkül semmi sem történhet?

Egy biztos, ebben az ügyben a fejetlenség maximális!
Megkérdezzük, miért nem történnek,mennek a dolgok a maguk rendjén külső beavatkozás, önkéntes munka nélkül, mint egy normális községben? Nap, mint nap azzal kell szembesülnünk, hogy a helyi polgármester a lakosok ellen dolgozik!

Mindent velünk fizettetne meg, pedig mindenhol azt halljuk, mekkora ÚNIÓS ÖSSZEGet kapott Kraszna pl. vízbevezetésre, szennyvíz-, és gázbevezetésre, utakra, stb., stb., stb..
Tehát, a sok támogatás ellenére miért is kell KÉTSZER FIZETNI vízbevezetésért? Tudott dolog,a támogatást a lakosság kapta,nem pedig a polgármester!
Nagyon jól tudjuk , hogy "lovagi érdemrendi diplomát" kapott (ajándékba) az ez ügyben félretájékoztatott államelnöktől "kimagasló munkásságáért"..

Felkérjük, szálljon le a magas lóról, járjon az emberek között, képviselje a lakosok érdekeit, céljait! Ha ezt mégsem tudja megtenni, legyen szíves,  vágtasson el jó messzire!

A cikk íróját nyomozza ki a polgármester, úgyis ráér, hisz otthoni dolgait is elvégzik a tanács alkalmazottai!

X

Jobbklikk letiltva

Kimásoláshoz: Ctrl+C